Sort Nadver

DKK 120,00 Inkl. moms

Kategori:

Beskrivelse

 

SORT NADVER

Denne tegneserieantologi, tegnet og fortalt af NMAAR, er fire mørke historier om nonner i forskellige tidsaldre.

Fortællingerne  er enten perverse, vulgære, ubehagelige eller forstyrrende, men vigtigst af alt, er de utroligt flot tegnet.

De fire historier som udgøre denne lækre soft cover bog på 60 sider, er:

Sort Nadver.
4 nonner korrumperes af en hud-elskende dæmon og trækkes ud i en nedadgående spiral at pervers sex og sataniske ritualer.  De ofrer alle de kan få fat på for at behage deres dæmoniske alfader. Men når man laver pagter med dæmoner skal man passe på, for det kan gå grueligt galt.

Victoria Rex – del 1 (af 4).
I en fjern fremtid regeres galaksen af et matriarkalsk katolsk kejserrige. Man følger Victoria, en ung aspirant til de kejserlige kampnonner, i hendes træning og argumentering af hendes fysiske form op til hun kan træde ind i rækkerne blandt Legia Divinatus og nedkæmpe de usle patriarkalske barbarer.

Pianisten.

En afrikansk nonne er ansat på Hötel Dieu i Paris i 1920erne. Hun er ofte udsat for hendes hvide overherrer og herrerinders overgreb og til sidst for hun nok.

Jeg Spytter På jeres Grav.

Efter en gruppe soldater har udført et brutalt overfald på hendes kloster, er en enlig overlevende nonne, dødeligt såret, kravlet op i klostertårnet for at stille gud til ansvar for hændelsen.

 

Hvis du vil have fingrene i denne kulørte udgivelse, er det nu, du skal slå til.

 

NMAAR

OM SKABEREN

Nicolei Martin Aagaard Rasmussen

Arbejder og Bor med sin kæreste i Odense.

Uddannet billedfagslærer på Seminariet for Kunst & Håndværk i 2004 Selvstændig illustrator som NMAAR (www.nmaar.com) Tatovørlærling hos Black Forest Tattoo.

“Jeg har arbejdet mange år med malerier, illustrationer og layout design men har for nyligt opdaget glæden ved at skrive og udarbejde tegneserier. Det er fantastisk at udvikle en ide til et færdigt narrativt værk og arbejde med de grafiske muligheder tegneserie genren kan rumme. Jeg glæder mig til at gå meget mere i dybden med tegneseriernes univers og se hvor det kan bære hen.”