Vores politik for tilbagebetaling og returnering gælder i 30 dage. Hvis der er gået 30 dage siden dit køb, kan vi ikke tilbyde dig en fuld refusion eller ombytning.

For at være berettiget til en returnering skal din vare være ubrugt og i samme stand, som du modtog den. Den skal også være i den originale emballage.

Yderligere varer, der ikke kan returneres:

Gavekort

For at gennemføre din returnering skal vi have en kvittering eller et købsbevis.

Du må ikke sende dit køb tilbage til producenten.

Der er visse situationer, hvor der kun ydes delvis:

Bog med tydelige tegn på brug
Enhver vare, der ikke er i original stand, er beskadiget eller mangler dele af årsager, der ikke skyldes en fejl fra vores side.
Enhver vare, der returneres mere end 30 dage efter levering

Refusioner

Når din returnering er modtaget og inspiceret, sender vi dig en e-mail for at underrette dig om, at vi har modtaget din returnerede vare. Vi giver dig også besked om godkendelse eller afvisning af din refusion.

Hvis du bliver godkendt, vil din refusion blive behandlet, og en kredit vil automatisk blive anvendt på dit kreditkort eller din oprindelige betalingsmetode inden for et vist antal dage.

Forsinkede eller manglende tilbagebetalinger

Hvis du endnu ikke har modtaget en tilbagebetaling, skal du først tjekke din bankkonto igen.

Kontakt derefter dit kreditkortselskab, det kan tage noget tid, før din refusion er officielt bogført.

Derefter kontakter du din bank. Der går ofte en vis behandlingstid, før en tilbagebetaling er bogført.

Hvis du har gjort alt dette, og du stadig ikke har modtaget din refusion endnu, bedes du kontakte os på Afkom@forlaget-afkom.dk.

Salgsvarer

Kun varer til normal pris kan refunderes. Udsalgsvarer kan ikke refunderes.

Ombytning

Vi erstatter kun varer, hvis de er defekte eller beskadigede. Hvis du har brug for at bytte den til den samme vare, skal du sende os en e-mail på Afkom@forlaget-afkom.dk og sende din vare til: Forlaget Afkom, Møllevej 23 5874 Hesselager.

leveringstid

Fra varen bestilles, går der op til 5 hverdagen inden kunden modtager sin vare.

Gaver

Hvis varen var markeret som en gave, da den blev købt og sendt direkte til dig, modtager du et gavekredit på værdien af din returnering. Når den returnerede vare er modtaget, sendes et gavekort til dig med posten.

Hvis varen ikke var markeret som en gave, da den blev købt, eller hvis gavegiveren fik ordren sendt til sig selv for at give den til dig senere, sender vi en tilbagebetaling til gavegiveren, og de vil få besked om din returnering.

Forsendelse af returvarer

For at returnere dit produkt skal du sende dit produkt til:

Forlaget afkom

Udsigten6

5874 Hesselager.

Du er ansvarlig for at betale dine egne forsendelsesomkostninger for at returnere din vare. Forsendelsesomkostningerne kan ikke refunderes. Hvis du modtager en refusion, vil omkostningerne til returforsendelse blive fratrukket fra din refusion.

Afhængigt af hvor du bor, kan det variere, hvor lang tid det kan tage for din ombyttede vare at nå frem til dig.

Hvis du returnerer dyrere varer, kan du overveje at bruge en sporbar forsendelsestjeneste eller købe en forsendelsesforsikring. Vi garanterer ikke, at vi vil modtage din returnerede vare.

Har du brug for hjælp?

Kontakt os på afkom@forlaget-afkom.dk for spørgsmål vedrørende refusioner og returneringer.

Forlaget Afkom

Udsigten 6

5874 Hesselager

mobil: 28492176

CVR: 36781262