Afkom specialisere sig i tegneserier og zines, med fokus på horror og underholdende B-films romantik.

For at se om Afkom er et godt forlag for dig, kan du gennemgå kataloget og finde tre lignende titler, som forlaget for nylig har udgivet.

Hvis du kan gøre det, er det sandsynligvis et godt match. Hvis du ikke kan gøre det, eller hvis du er nød til at tvinge dig til det, er Afkom sandsynligvis ikke det bedste sted for dig, men jeg ønsker dig held og lykke og kan måske henvise dig til et andet sted!

Når du skal sende din pitch ind til Afkom, så sørg for at have pitchen og billeder samlet i en PDF. Er du ikke en haj til at lave PDF´er, så send så få filer som muligt.

Hold det kort og skarpt, så jeg hurtigt kan få en fornemmelse af dit projekt. Sørg helst for at have et par sider færdig, UDEN tegnet tekst.

Jeg vil gerne have at du har en ide om, hvor mange sider dit projekt ca. kommer til at ende på.

Er du forfatter uden en tegner, så finde en først, før du sender din ide til mig. Jeg vil gerne kunne få en ide om det færdige værk, før jeg tager stilling til om projektet passer til Afkom.

Gør det klart med dig selv først, hvor samarbejdsvillig du er omkring dit projekt.

Når du følger forlagets retningslinjer, viser du mig, at du kan arbejde med et team, og at du har undersøgt og udviklet dit projekt ordentligt, ligesom jeg skal gøre, når Afkom skal præsentere den for læserne og anmeldere.

Hvis jeg ikke er i stand til at udgive dit arbejde, er det ikke en afvisning af dig eller af kvaliteten af dit arbejde.

Det er sandsynligvis bare fordi at det falder udenfor Afkoms udgivelsesprofil, og jeg ved af erfaring, at Afkom ikke er det rette sted at for dit projekt.

Bliv ved med at gøre det, der betyder noget for dig!

Held og lykke til dig.

Tak, fordi du vil arbejde med Afkom!

Mail som din ide skal sendes til er: afkom@forlaget-afkom.dk