Sort Nadver

kr. 120,00 Inkl. moms

4 på lager

Kategori:

Description

 

SORT NADVER

Denne tegneserieantologi, tegnet og fortalt af NMAAR, er fire mørke historier om nonner i forskellige tidsaldre.

Fortællingerne  er enten perverse, vulgære, ubehagelige eller forstyrrende, men vigtigst af alt, er de utroligt flot tegnet.

Sort Nadver.
4 nonner korrumperes af en hud-elskende dæmon og trækkes ud i en nedadgående spiral at pervers sex og sataniske ritualer.  De ofrer alle de kan få fat på for at behage deres dæmoniske alfader. Men når man laver pagter med dæmoner skal man passe på, for det kan gå grueligt galt.

Victoria Rex – del 1 (af 4).
I en fjern fremtid regeres galaksen af et matriarkalsk katolsk kejserrige. Man følger Victoria, en ung aspirant til de kejserlige kampnonner, i hendes træning og argumentering af hendes fysiske form op til hun kan træde ind i rækkerne blandt Legia Divinatus og nedkæmpe de usle patriarkalske barbarer.

Pianisten.

En afrikansk nonne er ansat på Hötel Dieu i Paris i 1920erne. Hun er ofte udsat for hendes hvide overherrer og herrerinders overgreb og til sidst for hun nok.

Jeg Spytter På jeres Grav.

Efter en gruppe soldater har udført et brutalt overfald på hendes kloster, er en enlig overlevende nonne, dødeligt såret, kravlet op i klostertårnet for at stille gud til ansvar for hændelsen.

( Disclaimer: Denne tegneserie indeholder voldtægt, vold og generelt perverteret indhold).

 

 

 

 

Additional information

Vægt 355 g
Størrelse 21 × 29 × 2 cm